Es biju uz “pauzes”, kad uzzināju par Allas Pugačovas pensijas lielumu; tas ir atklāts!

 

Atklājies, ka Primadonna pelna vairāk nekā daudzi darbā strādājošie. Viņai ir piešķirti daudzi pabalsti par dažādiem sasniegumiem. Lūk, par ko šie pabalsti tiek piešķirti!

Alla Pugačova ar savām soloprogrammām ir uzstājusies daudzās valstīs, ieskaitot ASV, Vāciju, Šveici, Indiju, Franciju, Itāliju, Izraēlu, Poliju, Somiju, Japānu, Austrāliju un citās. 1985. gadā Somijā notika svinīga kuģa nolaišana ūdenī, kura nosaukums bija “Alla”.

Viņa izcēlas kā ļoti talantīga estrādes dziedātāja un ir viena no visveiksmīgākajām izpildītājām Padomju Savienībā, gan pēc ierakstu pārdošanas, gan popularitātes ziņā.

1991. gadā viņa ir godalgotu ar PSRS Tautas skatuves mākslinieces goda nosaukumu, kā arī saņēmusi vairākus citus apbalvojumus.


1997.gadā viņa piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursā, pārstāvot Krieviju, un ieguva 15. vietu. Tā kā izrādījies, viņa gūst ienākumus no vairākiem avotiem un saņem vairākus pabalstus vienlaikus.

 

Žurnālisti ir atklājuši, cik liela pensija tiek izmaksāta katru mēnesi izpildītājai, kura ir radījusi hitu “Miljoni alih roz”, no Kr**vijas Federācijas Pensiju fonda.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Pētot informāciju, ir noskaidrots, ka 75 gadus vecajai Allai Pugačovai ir vairāki papildu ienākumi vienlaikus – viens par PSRS Tautas mākslinieci un otrs par Černobiļas atomreaktora avārijas likvidēšanas dalībnieci.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment